The Shack Sentrum fikk 5’er av Aftenbladet!

By Nyheter

“The Shack tilbyr egentlig bare tre ting. Burgere, kyllingklubber og ribbe. Samt milkshakes, friterte poteter og øl. Samt tilbehør av typen maiskolbe, coleslaw osv. Til gjengjeld lager og serverer de disse tre tingene med upåklagelig entusiasme. Man bestiller i baren, et ørlite trekk for akkurat det.”

“En ekstra stjerne i margen for utvalget av øl, der det meste av snadderet fra Lervig finnes på tapp, og der entusiastene fra Jåttå Gårdsbryggeri har komponert en egen The Shack-ipa som du får til en ganske hyggelig pris.”

Mange gode lovord fra Aftenbladet, og vi streber alltid etter perfeksjonisme! Les hele anmeldensen i Aftenbladet her.

LANSERING AV MR GOLD

By Nyheter

Seriegullet til Oilers fortjener en hyllest! Hils på Mr Gold som fikk besøk av gutta krutt i dag. Burgeren er i salg på Tasta allerede, i morgen kommer han til Mariero også!

Vi vant! Vi ble #byasbeste take away!

By Nyheter

– Åh, det er jo gøy! Veldig gøy! Vi takker alle våre fantastiske gjester som har stemt oss frem!

Det sa Gunnar Ellingsen, som sammen med Kenneth Pedersen og Rune Ludvigsen står bak nylig åpnede The Shack på Mariero, da det ble klart at de hadde stukket av med #byasbeste take away.

– Vi håper kundene liker oss for at vi legger mye arbeid i produktet vårt, og ønsker virkelig å tilby gjestene våre digg smaker. Nesten all garnityr lages for hånd, og vi røyker kjøttet. Ja, vi legger rett og slett litt sjel i måltidet, sa Ellingsen.

Innholdet er sakset fra byas.no – Les artikkel

Vi fikk terningkast 5 i Aftenbladet!

By Nyheter

Aftenbladet har anmeldt The Shack og endte opp med femmer på terningen. Her er noen sitater fra anmeldelsen;

“Undertegnede endte opp med burgeren med det besnærende navnet Mr Explosion, som i likhet med de andre variantene er laget av saftig anguskjøtt og perfekt medium grillet. Denne ble servert med bacon, rødløksmarmelade, parmesan og chilimajones, i hjemmebakt, luftig, lyst brød. Perfekt balanserte smaker og akkurat passe sterkt.”

“Herlig, enkel og forfriskende ekte jordbærsmak, milevis fra de syntetiske greiene man finner i butikkhyllene.”

“Her lurer jeg på om vi har en kandidat til en eventuell byens beste friterte poteter-konkurranse. Knasende sprø, store, salte, velsmakende potetstaver som bare hadde vage likheter med de masseproduserte, triste frittene man får hos billigkjedene. ”

 

MR SPICE ERSTATTES AV MR BERNAISE

By Nyheter

Vi takker for Mr Spice sitt bidrag til fellesskapet, han gjorde en god innsats, og vil kanskje komme tilbake ved en senere anledning. Mr Spice erstattes nå av Mr Bernaise, Bernaise er i følge speiderene en skikkelig bra fyr, og vi tror han vil bidra godt til The Shack i prøvetiden 🙂

-Bernaise kommer med Bernaise-dressing, stekt løk, bacon, grillet paprika og tomat.

Vi utvider til Tasta

By Nyheter

Det er med stor fornøyelse at vi kan røpe at vi også etablerer oss på Tasta. Det vil være kombinert spisested og take away med ca 40 sitteplasser.

Vi kommer tilbake med mer info om stedet og åpningstider 🙂

Oilers var i dag vårt testpanel

By Nyheter

Byens barskeste menn på prøvesmaking! Hele regionens hockey lag, Stavanger Oilers stoppet innom oss på et utvalgt sted for å smake burgere og spare ribs. Tilbakemeldingene var veldig gode, og vi mistenker at våre burgere må ha spilt en rolle i seieren mot Trinec.

Gjør som Oilers, spis kvalitet fra The Shack!